Zaprešićka 2,10290 Zaprešić

West Gate shoping city

1. KAT ULAZ 8

095/353-86-68

E-mail: percasa.wg@gmail.com

Opening : Pon-Ned 10:00 – 21:00


Percasa. namještaj

Dostava

Okvirno vrijeme dostave za svaki proizvod je različito i navedeno je u značajkama proizvoda. Dat ćemo sve od sebe da skratimo navedeni period, ukoliko je to moguće. Namještaj se kupcima obično može dostaviti u očekivanom vremenu, nakon što se o njemu i dogovorimo.

 • Nudimo povoljnu dostavu za sve pošiljke diljem Hrvatske – nema minimalnog iznosa za narudžbu. Dostavu vršimo vlastitom dostavnom službom kako bi namještaj sigurno stigao na Vašu adresu. Dan prije dostave Vas kontaktiramo i dogovaramo okvirni termin koji Vama odgovara.
 • Povoljno dostavljamo sve narudžbe diljem Hrvatske* do ulaznih vrata kuće/zgrade(najbližeg mjesta do kojeg kombi može doći).
 • Dostavljamo samo našim vlastitim dostavnim vozilima – pohranjujemo, zbrinjavamo i odgovorni smo za Vaš namještaj sve dok sigurno ne dođe do Vašeg doma.
 • Montaža i demontaža nije u cijenu unosa i dodatno se naplaćuje:
  • KREVET – 250 HRK ( 33,18 EUR )
  • BLAGAVAONSKI STOL – 200 HRK – ( 26,54 EUR )
  • KUTNA GARNITURA – TROSJED – 100 HRK ( 13,27 EUR ) DVOSJED – 100 HRK (13,27 EUR)
 • Namještaj dostavljamo u rastavljenom obliku, praktično složen u kartonskoj ambalaži s pripadajućim uputstvima za sastavljanje.
 • Dostava unutar 20km – 250 HRK ( 33,18 EUR ) , svaki dodatni kilometar se naplaćuje 8 HRK ( 1,06 EUR )
 • Do trećeg kata 70HRK ( 9,29 EUR) /kat uz naplatu unosa
 • Četvrti i svaki slijedeći kat – 100 HRK ( 13,27 EUR ) / kat bez naplate unosa


**Kako naši dostavljači sami dostavljaju namještaj (samo jedan vozač dostavlja jednu rutu), ovu naknadu u potpunosti isplaćujemo našim vrijednim dostavljačima koji će Vam namještaj unijeti u kuću/stan. Ukoliko je namještaj pretežak ili prevelikih dimenzija za jednu osobu, zamolit ćemo Vas da pomognete našem vozaču s unosom namještaja ili da pronađete nekoga tko bi mu pomogao.
Svoju narudžbu možete otkazati u svakom trenutku ako Vam iznos ili vrijeme dostave ne odgovaraju, narudžba ne postaje konačna sve dok ne prihvatite cijenu i uvjete dostave.
Uvijek Vas kontaktiramo barem dan prije dostave kako bismo Vas obavijestili o okvirnom terminu dostave. Prilikom potvrde termina, poslat ćemo Vam potvrdu putem sms-a s datumom dostave i kontakt brojem vozača koji će Vam namještaj dostaviti. Budući da dostavljači imaju dostave diljem Hrvatske, nismo vam u mogućnosti garantirati točno vrijeme dostave, ali naš će Vas vozač na dan dostave svakako kontaktirati barem pola sata prije dostave kako bi najavio svoj dolazak. Prilikom dostave možete zamoliti vozača da pričeka da otvorite i provjerite sve kutije. Račun, garanciju i dostavnicu dobit ćete prilikom dostave od vozača, a jedan primjerak dostavnice koju potpisujete ostaje nama radi evidencije dostava.

Vaša sigurnost je naš prioritet – informacije o COVID-19

U vremenima kao što su ova, online kupovina i dostava do Vašeg doma najsigurniji su načini za kupnju i očuvanje Vašega zdravlja.
Dostavljači Percasa.-e svakodnevno rade, namještaj se naručuje i dostavlja, no uspostavili smo maksimalne mjere opreza kako bismo smanjili rizik od kontaminacije dostavljenih dobara.
Mjere opreza tvrtke Percasa.:
Možemo ponuditi beskontaktnu dostavu robe. Ako je moguće, molimo naše kupce da robu prihvate na otvorenom.
Našim klijentima nudimo opciju da robu ne plaćaju gotovinom i karticama, već Vas, ako je to moguće, molimo da naručenu robu platite bankovnim prijenosom.

Svim dostavljačima tvrtke Percasa. osigurali smo potrebnu higijensku zaštitu.
Dostavljači dezinficiraju ruke i radno mjesto prije i nakon svake isporuke te obavljaju svoj posao u rukavicama.

Možete nas kontaktirati putem telefona, elektronske pošte ili društvenih mreža. Percasa. osigurava korisničku podršku prema najboljim mogućnostima, ovisno o situaciji i njezinim promjenama.
Percasa. pažljivo nadzire situaciju i poduzet će sve preventivne mjere u danoj situaciji.
Pazite na sebe i svoje bližnje!
Percasa.

Ready To Start New Project With Intrace?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Percasa. namještaj

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore.

Other Pages

Home

About Us

Services

Projects

Contact

Quick Links

Privacy Policy

Term Of Service

Disclaimer

FAQ

Latest Projects